Wednesday, June 22, 2011

Siapa nak tiket lebih final Maharaja Lawak???Aku ada tiket lebih....

Aku dapat 4 tiket menyaksikan Final Maharaja Lawak tapi aku tak boleh nak pergi. Ada sesiapa yang nak tiket lebih aku???


Ada tak sesiapa yang nak cakap camtu kat aku?Siapa lah agaknya pemenang bertuah yang dapat tiket free tu. 4 tiket plak tu.Puas hati la.Aku memang nak sangat tiket final Maharaja Lawak....Sedihnyer tak dapat.Bangun pagi celik mata,dengan air liur yang tak lap lagi (Ops), dengan mata yang diselaputi taik mata,tengok handphone kat tepi bantal. "TAKDE PUN MESEJ".



Buka pulak My Lappy, PRINCESS ,pun takde jugak senarai nama. "DIORANG NI TAK HUPDATE LAGI KE"..Time ni dah rasa tak senang duduk dah.Macam nak terbakar hati ni.Sedih tol.DOk berharap dapat tengok LIVE.wuuaaaaaaaaaaaaaa....SOB...SOB...SOB...

Sepanjang hari,apa sahaja mesej yang masuk,terus buka dengan penuh debaran tapi tak dapat pun.Ni dah malam,tengok jugak handphone tapi takde pape pun.Memang aku takde rezeki nak tengok LIVE.





Poket Doraemon- Teringin nak gelak kuat-kuat dengan Mr Nobita  tengok LIVE Maharaja LAwak..

3 comments:

YONG JIAO XIU said...

baca teaser igtkan sizuka yg nak bagi tiket percuma:)):):)). rupanya dia dok nti org bagi. sabar je lah.
hmm maybe takde rezeki..

suara sizuka said...

hehe...tensen ni tak dpt tiket.sedih giler.seronok nak gelak ramai-ramai.

rasa baru je 2 3 minit post,cepat gak yong baca.thanks dear:-)

suara sizuka said...
This comment has been removed by the author.
 
COPYRIGHT @ 2009- 2011 . DONE BY, SUARA SIZUKA