Saturday, June 18, 2011

FREE Tiket Menonton Final Maharaja Lawak!!!!!!!!!!

Sesiapa yang nak tiket free menonton Final Raja Lawak mingu hadapan yang bertempat di Dewan Melawati,Shah Alam??

Sila angkat tangan macam USOP.

Banyak cantik muka korang nak yang free.AKu ni pun dok risau tak dapat tiket. Tujuan aku tunggu sehingga akhir rancangan untuk tau kat mana boleh beli tiket final.Aku sanggup beli tapi tengok-tengok diorang suruh buka website astro.Daftarkan nama di sana.

Bila dah buka website tu,rupa-rupanya dah buka lama dah.Mau tak geram aku baca.Berbulu baca...

....

....

....

Ni langkah-langkah yang korang perlu buat untuk dapatkan tiket percuma.


Langkah 1: 90 pelanggan PERTAMA yang mendaftar di www.astro.com.my/astrolife setiap hari, bermula 14 Jun sehingga 20 Jun 2011 akan memenangi 4 Pas Masuk ke Maharaja Lawak Akhir.
Langkah 2: Pemenang bertuah akan dimaklumkan melalui SMS pada 22 Jun.
Langkah 3: Bawa SMS dan Penyata Astro anda untuk mendapatkan 4 Pas Masuk di Stadium Malawati, Shah Alam pada 24 Jun. Kaunter akan dibuka dari pukul 10 pagi hingga 5 petang sahaja.

- Daftarlah sekarang kerana Pas Masuk adalah terhad!


- Terma & Syarat tertakluk.
- Dibawakan bersama AstroLife!
 .......
.......
.......
.......
........
.......
.......

Dapat je arahan ni,tinggalkan laptop,buka segala almari yang ada di rumah ni,cari bil astro.Tak cukup dengan itu,menggunakan bantuan dari my dad untuk cari.Akhirnya jumpa juga.




Antara pengadil Maharaja Lawak yang sangat cool dan sporting.Minat APEK n MAMAT KHALID.peewit..


Comfirm juara... Apa saja JOZAN buat memang lawak.
Bujang Lapok tahun 2000

Muka ganas,hati kiut..

 Peserta perseorangan-LU PIKIRLA SENDIRI

Poket Doraemon-  Teringin nak tengok Maharaja Lawak secara live. Kalau ada nak jual,sanggup beli.

3 comments:

senyumSOYA said...

ni memang peminat setia ni..hehheh.. jauh la plak nak p..(^^!

suara sizuka said...

senyumSOYA-Memang minat.paling minat JOZAN.hehe...

apik pehe said...

memang best tengok secara live..apik dah merasai kt kuantan aritu

 
COPYRIGHT @ 2009- 2011 . DONE BY, SUARA SIZUKA