Monday, June 20, 2011

Makan: Untuk Kenyang atau Hidup?

Hai....Hai....Hai....^^



Perut kekenyangan ni,nak pikir entry apa pun jadi malas.Otak dah penuh dengan perkataan "KENYANG".Korang mesti pernah dengar perkataan ini..



KITA MAKAN UNTUK HIDUP

KITA HIDUP UNTUK MAKAN



Yes,sekarang ni persoalan ni perlu korang jawab.Untuk orang yang kurus,confirm la diorang akan cakap makan untuk hidup.Yang gemuk-gemuk atau lebih elok dipanggil Chubby ni? Mesti diorang akan cakap hidup untuk makan.(Aku suka dipanggil chubby a.k.a kiut)


Tetapi ada yang cakap makan untuk hidup tapi bila makan tak hingat dunia.Makan apa saja yang korang nak.Al-maklumla duet terlalu melimpah-limpah sampai tak tahu nak buat apa dengan duet tu..Sampai perut tu dah naik buncit dah.Mengandung ke buncit kita pun sampai tak tau.

Cukuplah ye sampai di sini.Aku nak taip banyak-banyak pun dah takde idea. Nak tidur merehatkan diri.Esok perlu ke kursus bersama Mr Nobita.





Poket Doraemon- Start masuk Matrik badan start naik.Makan tak ingat dunia.Sekarang ni kawal makan sikit.


3 comments:

YONG JIAO XIU said...

ha! kusus apa tu...hehehe kusus kawin eh? tahniah la ye nak kawin dah.
tul tu, buncit memboyot sama gan perut org mengandung dah, bersalinnya, tak jgk. smpi 3thn perut boroi. hahaha. tu mmg gaya hidup tuk makan.. stress takde duit pun mkn jgk..tah turun mana tah duit beli mknan tu, klo simpan kan bagus-br byk duit(ni aku le ni, duit dah nak kering tp dok beli mknan gak)stress...

suara sizuka said...

Alamak.silap la.seminar la dear.bkn kursus.lmbt lg kusus kawen tu.hehe...

Sekarang ni duet xde pu kena mkn gk.tp yg ad duet terlbih2 mkn.hehe..

Xpe,yg pnting kite hapy kn...

sugar2 kapas strawberry said...

makan untuk hidup..bkn utk kenyang..berpada2 :)

 
COPYRIGHT @ 2009- 2011 . DONE BY, SUARA SIZUKA