Wednesday, June 8, 2011

Nak Femes gak!!!!!!!!!!1

boleh tak nak letak gambar ni je untuk ganti diri aku?


Baru pas melawat belog-belog yang terkenal n femes tahap gaban.Macam mana la kan diorang boleh jadi fofular and ramai followers..Aku nak gak!!!!!!!!!!!!!!!

Dalam nak dekat 3 tahun,aku baru ada 41 followers. TU pun aku rasa follow sebab nak suruh aku follow balek. Bukan yang nak baca blog aku. Rasanya selama ni aku tulis dalam belog ni,xde sape pun yang baca.haha...(Thanks to Mr Nobita yg hari-hari membaca belog hamba yang sangat xfofular ini).

Setakat yang aku tengok ,kebanyakan yang fofular mesti cantik and diorang pandai mengarang cerita. Siyes bile baca pun tau benda tu keluar dari hati diorang yang tengah berkata-kata u.(mana aku tau?haha)...


Tapi tengok aku punye ayat,memang xkeluar dari hati. Keluar dari lubuk mana ntah.Dalam hati nak cakap lain,tapi tangan ni taip lain..

N kalau perasan,sume yang fofular mesti akan letak gambar diorang. Tapi aku?? Gambar pun tarak leh ke fofular?

HMMMMMMMMM......
Kang bubuh lagi ramai followers lari.Takut tangok muka aku.huahua....


Poket Doraemon- Jelez dengar blogger fofular dapat RM 1K untuk bulan Mei...

2 comments:

YONG JIAO XIU said...

sizuka..bkn taknak bagi komen. tapi blh tak tukar cursor ni. sy rasa yg cursor ni yg menyebabkan sy pyh nak click words comment tu. rupanya kena click pakai dia punya antenna. Sy dah try post comment bila baca tapi tak berjaya cz tak tau mcm mana nak tekan comment tu. dia bentuk petak, bila gerakkan kat link dia kuar garis kejap2 je..rupanya bila link tu kena gan antenna cursor ni.

yeah but at least u r lucky got 41 followers. mine still 13. but when i saw stat, i'm happy to see the viewers even they never leave a comment.
u r right, famous bloggers write by putting their heart in their words or by writing novels.i love to read ain zulaikha's blog, love to see the cute cartoon.

suara sizuka said...

THanks singgah lg:-)...

Sory klu susah tp I suke sgt cursor tu.Nt I tukar tau.hehehe..

Nak taip dari hati tak terkeluar dengan pakai jari.Mungkin kita kena pakai rakaman. Cakap je nanti dia terus tulis kt belog.Bila nak ada barang tu?hehe...

 
COPYRIGHT @ 2009- 2011 . DONE BY, SUARA SIZUKA