Thursday, June 16, 2011

KL Gangster Movie



Rancang nak tengok cerita ni semalam tapi al-maklumla,semalam ada hal,jadi bawa ke hari ni.Bertempat di Times Square,pukul 12.40 pm,aku n Mr Nobita telah menonton sebuah lagi movie arahan Shamsul.Dah tengok ni aku boleh bagi rank 4/5 la. Not bad la cume banyak sangat dialog dari cerita.

Kalau perasan,cerita ni awal-awal start dengan suara yang tak tumpah macam suara dalam Hikayat Merong Mahawangsa. 'Aku tak perasan tapi Mr Nobita yang bagitau.'  Kalau ikutkan tak perlu nak cerita macam tu.Biarlah gambar tu yang menceritakan.Ni siap ada pengenalan watak,macam cerita dalam novel online plak.huhu..

Tapi cerita ni better than KONGSI. Bukan nak cakap Kongsi tak best,best gak cume KL Gangster ni lebih kepada kekeluargaan.Kepada yang jahat-jahat tu,bagus tengok cerita ni.INgat sikit kat family.



Malik ( Aaron Aziz),bekas banduan,bekas group King dan
juga Hero cerita NORA ELENA.
 
Zizan,kawan baik Malik."e..sial la.aktui"-trademark dia k

 
Ni time nak berjumpa dengan group Dragon.Budget power la diorang ni.Cuba sorang-sorang,tak berani korang.
 

Dekat sini bukan nak cakap hebat dia lari ye..Cube korang bandingkan cerita ni dengan cerita Kongsi.LAtar belakang tempat sama iaitu Petaling Street.Agaknya kenap mereka buat di tempat itu ek??? Sama je tempat.


 Ok..tamat sudah entry untuk hari ni.Tangan dah letih,mata dah ngantuk.TIDAK!!!!!!!!!!! mata kena tahan.tunggu cerita NORA ELENA. 

Poket Doraemon- Mamito n my dad beli mesin jahit for my sis. Bolehla aku belajar menjahit sendiri di rumah.

2 comments:

YONG JIAO XIU said...

thanks for the add.
hehehe ari ni ada improvement sikit, mudah sikit nak click comment. hahaha. kena berlatih selalu npknya.
kongsi?kan ke cter tu mcm lawak2 sikit ke? tgk iklan dia je la. cam ada unsur lawak kot.

suara sizuka said...

welcome dear.thanks gk slalo sggah.memenag lawak cerita dia tapi lebih kepada lawak.bukan lawan2..sizuka suke tgk lawan2 ni.geram.macam nak pukul diorang je.hehe...

 
COPYRIGHT @ 2009- 2011 . DONE BY, SUARA SIZUKA