Wednesday, January 4, 2012

Nak tulis tajuk pun tak tau ni. Jadi baca je k..

Hai...Hai...Hai...^-^


Masuk tahun baru ni ramai sungguh ada azam baru. Tapi azam itu tak diketahui lagi terlaksana atau tak. Tapi takpe, yang penting, kita ada azam. Dari yang takde azam tu, apa yang korang harapkan di masa akan datang. Biasalah,kita merancang tapi Tuhan yang menentukan . Jadi yang dah ada azam,kuatkan azam,kuatkan hati, berusaha agar azam terlaksana. Jangan azam saja tapi, duduk tanpa buat apa-apa sambil menunggu bulan jatuh ke riba. " Ish,merapu dah ni sampai ke bulan".

Azam aku tahun ni sama saja macam orang lain.

 Mengharapkan kehidupan yang lebih baik dan stabil di masa depan


Eh, itu saja? Hm.... Yang lain biarlah hanya aku saja tau. Tapi yang paling aku harapkan, semoga azam dan impian itu "adalah yang terpenting dalam impianku. rahsia " terlaksana dengan baik dan mendapat keberkatan dari Allah S.W.T. Amin.....


Kalaulah dulu aku boleh bersuara kat my mom n my dad, haruslah aku minta bilikku ditukarkan ke bilik sebegini. Conform takkan keluar mana-mana dah.;-)...

Tapi itu "kalau". Orang cakap tak elok cakap "kalau".


Jadi, biarlah ia menjadi impian di masa lalu. Ada ke orang ke belakang? Ada. Seharusnya "AKU".


Daaaa................

Poket Doraemon- Sibuk melayan anak-anakku ( 6 anak patung dan seekor tamogotchi).:-p

1 comments:

YONG JIAO XIU said...

hehe so impian nak ada bilik cengini ke? lawa2. simpan duit n nti transform sendiri je. sy pun dok nak decorate bilik gak.hehe.selamat thn baru ya sizuka.

 
COPYRIGHT @ 2009- 2011 . DONE BY, SUARA SIZUKA