Monday, November 28, 2011

Update sikit pun jadilah.


Hai…Hai…Hai….^-^…


Setelah berkurun aku dilanda kemalasan yang teramat untuk menghupdate belog ni .tolong jgn percaya kat sy.Sy memang xde idea nak taip papa. Kadang-kadang kat tempat kerja terpikir macam-macam nak cerita dalam ini belog tapi bila pulang je rumah, 1 apa tak terkeluar dari kepala otak ni.Tangan yang ada kat keyboard pun asyik tekan backspace.(disebabkan cerita tak jadi). Sila ketawakan saya yang sangat sengal ini...

Now back to my story, syukur Alhamdulillah rezeki murah setelah dikurniakan perkejaan yang sangat-sangat menarik dan membuatkan sepanjang berkeja hidup penuh gumbira.Pelik bunyi post ni tapi kebenaran telah terbukti. Apakah buktinya? Korang kena tengok sendiri. Nak cerita kang ada yang kutuk apa-apa. Biarlah ia menjadi kenangan aku. Walaupun masih baru tapi Alhamdulillah dapatlah aku mengumpul duet untuk mara ke kehidupan yang lebih baik.Sila berdoa untuk saya agar saya cepat kumpul duet. AMIN….
Banyak benda berlaku sepanjang tahun ini. Mr Nobita dah convo. Hooray…Sila ucapkan tahniah kepada beliau kerna telah menghabiskan 4 tahun di USM dengan kenangan yang manis-manis belaka. Tema pada hari convo itu PURPLE ok. Macam kenduri kawen pulak bertema-tema warna.HISH…Nak hupdate gambar tapi Mr Nobita ckap bahaya letak gambar sendiri dekat belog. Jadi simpan je la kemas-kemas dalam my lappy mia ni. Mungkin di masa depan Mr Nobita akan membenarkan gambar ini keluar. MUNGKIN…….NO komen.:-p..

Now dah start merapu. Jumpa lagi di lain hari.DAAA…..

Poket Doraemon- Teringin nak ke Bandung……


1 comments:

YONG JIAO XIU said...

huhuhu lama sgt tak komen kat sini, sampai dah tak reti balik nak tekan betul2 tpt komen pakai cursor ni.
alhamdulillah dah dpt kerja best. betul2, bila tak dpt excess, rasa mcm byk je benda nak type. tp bila dah mengadap lappy, terus hilang ingatan apakebenda nak type tu.

 
COPYRIGHT @ 2009- 2011 . DONE BY, SUARA SIZUKA