Saturday, January 16, 2010

Apa yang bestnye di KLCC?

Post ni aku terlmbt post.Pham2 je la.Aku ni lmbt cket nk post.Akceli ni time aku cuti semester baru2 ni.Sedara aku n ank2 dy dtg.Scara xlgsg,anak dy kne pggil aku 'makngah'...Hm...Tua sgt kah aku?haha....

Kami ke KLCC memandangkan mak aku pun cuti time 2.G nek tren je coz aak2 buah aku ni nk merasa gak nek tren..Dah alang2 p kl..Xperlu la aku citer pnjg..Juz tgk gmbr n phmkan betapa seronok ke sne..




Time ni pipah mrh coz ad bdk2 nek kt blkg 2..Dy ni bkn boleh org kco dy men.,Kang tngan dy nek..Memang grang pipah skang.





Anak buah aku ni minat bergambar.Tapi now xlh nk senyum la sgt dy 2.Coz gigi dh ptah...


Nak g sendiri takut.Tarpaksa la si aina temankan.

kan aku dah ckap,dy mmg suke bergambar..Pipah...Pipah...


Poket Doraemon- Teringat time aku drjah 6.Ponteng sek semata2 nak g mandi ngan 3 org kwn aku kt cni.Time 2 dh abs UPSR k.Bkn saje2 nk pnteng..Mmg best.Time 2 xde org pn.Kmi je ..Pk guard smpai plik.Kmi dh bsar lh mnd cm bdk2..hhu...

1 comments:

ema.razali said...

semuanya comeyyyy ^__^ termasukk u walaupun tade dalam gambar . hahha (:

 
COPYRIGHT @ 2009- 2011 . DONE BY, SUARA SIZUKA