Saturday, December 18, 2010

BACK IN TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fuh...............................



Dah berabuk benor blog hamba. Punye rindu nak hupdate laptop. Sejak Laptop aku rosak ni, nak update blog pn jd malas. Bodek my dad xlepas, so ranap sendiri la aku.huhu.....




Pelbagai benda dah jadi sepanjang nak dekat 4 bulan ni.




Alhamdulillah my convocation berjalan lancar wlupun aku BANGUN LAMBAT. Haha...Memang giler. Malam tu g makan ngan family smpai kol 2 pagi. N pagi tu mmg hp aku buat TAIk..... Xbunyi n tiba2 xde line. Memang kelam kelibut aku pg tu. N tahnks to Mr Nobita yg telah tlg g amik my family bw msuk kt USM...Thanks Baby......




Poket Doraemon- My baby lappy udah dijual.....Walaupun sayang, tp terpaksa..;-(

6 comments:

Ain Zulaikha said...

tahniah dah convo ya.. :)

Amyna said...

Tahniah ehh sizuka dah konvo.. dah2x kembalikan mood utk blogging...hepy2 kita. hehehe!!

ChuyRy™ said...

baby lappy? kenapa jual?

ASaDa RyutaRo said...

selamat kembali yer... hihi ;)

boleh lak bangun lambat. nasib baik sempat masuk dewan. kalau tak sempat mmg frust nyesal sampai ke tua lah. haha ;P

YONG JIAO XIU said...

sama la gan kes aku je, lappy ang rosak ka? aku punya rosak. abis bahan yg aku tulis selama nih. tak termasuk nota lect lagi. software aku yang bertimbun...rasa cam sedih tapi takdak la menangis pun, aku redha and tabah menghadapinya. kekadang dok pk laptop tu tetiba boleh hidup balik kan best..
ang jual kat sapa? sayang beb nak jual...huhuhu. tak tau nak jual mana. skrin dia boleh jual 250 kot, keyboard lak cikai 10ingit. body yang lawa walau dah tua brapa ya boleh jual? ang jual dapat brp?

suara sizuka said...

Ain Zulaikha- Thanks dear

Amyna- hehe..now ad lappy baru dh lh blogging slalo.....

ChuyRY- Agk2 brp?RM450 only...bli 2 ribu lbh,last jual ciput je...tp xpe la.asal kn dpt gk duet dr xde kn....toi x?

Asada- mmg nyesal.skang ni pn nyesal gk.coz ari 2 xsmpat pkai bulu mata palsu.xglemer I..


Yong Jiau Xiu- Jual kt org kedai kmputer.RM 450 jew...murah sgt dpt jual

 
COPYRIGHT @ 2009- 2011 . DONE BY, SUARA SIZUKA