Wednesday, July 14, 2010

Hati Gundah Gulana + Hapy......

Blur..............

...


...


....


....
Blur..............



Blog dah bersawang, tapi aku still xtau nak tulis pe..Banyak dalam hati ni nak diluahkan tapi ntah, bile nak menaip,sume benda xterkuar. Aku pun xpasti...Adakah perlu dicipta kan sebuah mesin yang tolong taip apa saja yang kuar dari mulut aku ni n terus di update dalam blog. Bia nampak real. Bukan tulisan atau ayat yang dibuat-buat.


Kadang-kadang aku baca blog orang lain (memang suka bc blog orang, blog sndiri xupdate), terpukau ayat diorang. Ayat yang ditaip bukan dibuat atau ditapis, tapi ia kuar cam sebijik korang ngah cakap..Ha...apa yang aku tulis ni.huhu..


AKu masih menunggu idea untuk ia keluar mencurah2 ke ladang gandum ni. Untuk aku persembahkan kepada blog ni. Untuk tatapan aku di masa tua,. Maybe next time I will try my best to do my job....Like what Im just said.



Poket Doraemon- Today genap 4 tahun hubungan aku wif Mr. Nobita.... Alhamdulillah....Hope kekal sampai bile2...Sonok siang td dapat brg dr Sabah. Mr.Nobita pesan kt kwn dy..Sgt terharu. Macam nak gugur jantung....Thanks sayangku...Wait for ur turn k..... SUPRISE will come 2 u. But not now.....'-)

1 comments:

alienelliz said...

releks sis..hehe menaip apa yg nak d kongsi, jgn paksa2..hehe

poket giant -hehe semoga berkekalan hendaknya..kalau boleh smpai jinjang pelamin..x ad pelamin x pe..nikah pun dh k.hehe aik..ape merepek ni..haha

 
COPYRIGHT @ 2009- 2011 . DONE BY, SUARA SIZUKA